Мъж, който е чакал в спешния кабинет в Педиатричната клиника

...
Мъж, който е чакал в спешния кабинет в Педиатричната клиника
Коментари Харесай

Свидетел на случката с починалото 3-годишно дете: Ако го бяха приели сутринта, изходът можеше да е друг

Мъж, който е чакал в незабавния кабинет в Педиатричната клиника в София по времето, в което там са били и родителите с 3-годишното си дете, което по-късно умря, описа за случая в студиото на утринния блок на БТВ.

" Детето престоя над два часа от момента, в който влезе за обзор досега, в който бе прието в болница в болничното заведение. Имаше, дококото чухме извън, разногласия в лекарския кабинет дали може да бъде прието в болница, тъй като нямали свободни кревати. Родителите са идвали и сутринта, само че са били посъветвани да потърсят другаде места. Пред този незабавен кабинет постоянно се чака доста. Те нямат потенциал да обслужат всички пациенти, които отиват там. Аз с моето дете чаках 3 часа и половина. В случая имаше дете, което го докараха с кола за спешна помощ ", описа Ясен Ничев.

" Майката влетя с детето на ръце. То беше в близо до кричтично положение, беше очевидно несъответстващо. Влязоха за обзор, стояха ощоло час, вършиха му проучвания, вършиха му и фотография на дробовете, тъй като са се тормозили да няма пневмония. Вътре с изключение на лекуващия доктор доктор Георгиева, имаше и още един. Явно доктор Георгиева е била срещу да бъде одобрявано вътре детето, дали тъй като няма места или нещо друго, само че другият доктор вътре - тя направи повече, с цел да бъде детето в болничното заведение. Имаха някакви разногласия сред тях ", сподели още той.

" Смятам, че ако вероятно го бяха приели сутринта детето още при първото посещаване на родителите, можеха да се развият по напълно различен метод нещата. Има потребност от смяна, имаме потребност от обикновено функционираща педиатрична болница, в която да има незабавен кабинет, експерти, отделения ", приключи Ничев. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР