Мъж, който да й даде много секс, очаква да си

...
Мъж, който да й даде много секс, очаква да си
Коментари Харесай

Плеймейтката Анджелина: Сама съм! Искам много секс!

Мъж, който да й даде доста секс, чака да си откри скандалната плеймейтка Анджелина Атанасова. Това призна самата тя, откакто увери, че сега няма гадже.

Брюнетката, която преди време се опитва и като чалга певица, стана изключително нашумяла, откакто лъсна в домашно порно клипче тази година. На розовите фрагменти Анджелина беше обладана от някогашния си към този момент другар - модела Йордан Йорданов. "България Днес " научи, че от дълго време сред двамата всичко е завършило, а палавата госпожица към момента не може да си откри нов.

На въпрос дали има мъж до себе си Анджелина дава отговор: "Абсолютно не ". От няколко седмици тя е забелязвана да се вихри сама из нощните заведения в Слънчев бряг, а денем събира загар в първокласен комплекс на морето.

"Предпочитам връзка с доста секс ", безапелационна е Анджелина. "Отворена съм за идеалния! Отдавна не обичам никого. Сърцето ми е свободно. Искам аз да управлявам в една връзка. Предпочитам да не се пипвам с женен мъж ", продължава 23-годишната плеймейтка.

Преди време модифицираната хубавица се хвалеше, че има богато гадже чужденец, който да й обезпечава скъпи дарове и тузарски почивки. След това тя се върна при Мистър България Йордан Йорданов, с който снимаха късото видео с домашно порно. Силиконката даже разгласи, че не се срами от нищо и в телефона си има доста сходни клипчета за възрастни.

Преди време нейното име бе свързвано и с милионерския наследник Християн Гущеров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР