Мъж катастрофира с „Ауди”-то си във Врачанско, прати спътника си

...
Мъж катастрофира с „Ауди”-то си във Врачанско, прати спътника си
Коментари Харесай

Мъж без книжка се преобърна с „Ауди”-то си в канавка във Врачанско, прати авера си в болница

Мъж катастрофира с „ Ауди”-то си във Врачанско, прати спътника си в болница, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Пътнотранспортният случай станал нощес към 22.15 часа. Лек автомобил „ Ауди 80” пътувал от село Бутан към Гложене, когато лидерът му М. Х. излязъл вдясно по посока на придвижването си и се преобърнал в крайпътна канавка.
Свидетели на злополуката алармирали на незабавния телефон и след минути на мястото пристигнали медици и служители на реда.
Убити при произшествието няма. Ранен е пасажерът от автомобила – С. Ц. от Бутан. Той е прегледан на място и превозен до многопрофилната болница в Козлодуй с открита фрактура на лявата ръка в региона на мишницата. Впоследствие мъжът е откаран с персонален автомобил до врачанската болница, където е настанен без заплаха за живота.
На мястото на злополуката униформените създали информация в масивите на КАТ, при което станало ясно, че лидерът на автомобила е недееспособен и има влезнало в действие Наказателно разпореждане за налагане на административно наказване за същото действие. Същият е пробван за алкохол, като тестът му е негативна.
Причината за случилото се е несъобразена скорост.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР