Мъж, живеещ в взривения варненски блок, разказа пред репортер на

...
Мъж, живеещ в взривения варненски блок, разказа пред репортер на
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Мъж от взривения варненски блок със зловещи разкрития

Мъж, живеещ в взривения варненски блок, описа пред кореспондент на БЛИЦ на преживения среднощен смут. Иван Иванов сподели, че жена му и дете му са измежду ранените при адския гърмеж.


„ Всичко се случи в 04:20 часа. Събудих се от крепък тропот. Аз помислих, че е земетресение, само че щом станах видях, че на открито има облаци пушек. Казах на дамата и детето бързо да напущаме жилището.
Щом отворих вратата нахлу доста пушек и се отхвърлих. Виках, крещях, а след време започнахме да се задушаваме и не ни доближава въздух. Такъв смут не бях преживявал в никакъв случай. Жена ми и детето са в болница на системи. Аз съм добре “, показа Иван пред кореспондент на БЛИЦ.


Иван Иванов

„ Имаме две кучета – едното го избавиха, само че другото не знам къде е. нямам облекла. Не знам по кое време ще ни пуснат по домовете ни “, сподели още мъжът.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден стана ясно, че има и починала жена при гърмежа , а 18 души са ранени. Загиналата е на 53-години и е живеела на четвъртия етаж на злощастния блок, научи медията ни.

„ Не знам коя е починалата. Но познавам Веселин. Бегло. Не сме персонални познати. Добър човек е – най-малко по този начин изглеждаше. Не знам дали е живеел с жена, единствено него съм виждал “, добави мъжът, изживял среднощния смут.

Какво още показа той за злокобната нощ вижте във видеото:



Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР