Мъж, изпотроши фитнес залата на бодибилдъра Емили Балкова в Бургас.

...
Мъж, изпотроши фитнес залата на бодибилдъра Емили Балкова в Бургас.
Коментари Харесай

Защо се стигна до агресията в бургаски фитнес?

Мъж, изпотроши фитнес залата на бодибилдъра Емили Балкова в Бургас. Нападателят, който нахлул в залата на 23 май сутринта, е някогашният наемател на обекта, настояват новите стопани на центъра. По думите им – даже се стигнало и до физическа експанзия и нахлуване с тръбен ключ. Причина за спречкването станало фитнес - оборудването на залата, която до преди време стопанисвал бургаски предприемач. Наложила се интервенция на полицията, която е задържала мъжа за 24 часа.  

По думите на Емили, когато тя и брачният партньор ѝ Галин пристигнали в 10 часа пред залата, заварили някогашния наемател да беседва със притежателя на помещението. „ Той беше пристигнал да си прибере неонови букви от рекламата, които бяха готови за взимане. Когато обаче видя брачна половинка ми попита ”Къде ми е уредът? ”. Става въпрос за остатъци от апарат, които са много тежки и бяха оставени в обекта много, откакто някогашният наемател напусна, а на нас ни пречеха ”, показва тя пред Нова.

И добавя: „ Срокът за дефинитивно освобождение на обекта беше до 20 април. Ние ги изчакахме до 5 май. Тогава започнахме да приготвяме помещението. Въпросният апарат беше тук до 23 май ”.

„ Този човек ме мушка с тръбния ключ в ребрата. Изпочупи огледалата, които не са сложени от него. Изпочупеният апарат го съхраняваме в един двор, спретнат е, и в случай че не се потърси би трябвало да се съобщи на вторични първични материали ”, твърди Калин Балков. Той беше безапелационен, че си е извадил здравно удостоверение и ще потърси правата си по правосъден път. „ Аз съм с бъбречна трансплантация и всеки удар и пострадване в региона на корема може да е съдбовен ”.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР