Мъж, изпълнен с желанието да убива британци, е клал случайни

...
Мъж, изпълнен с желанието да убива британци, е клал случайни
Коментари Харесай

Жаден за британска кръв бежанец кла клиенти в магазин

Мъж, изпълнен с желанието да убива британци, е клал инцидентни хора в клон на веригата Tesco. Това стана ясно в правосъдна зала през днешния ден. Самюлахак Акбари, на 32 години, е дебнел сред рафтовете на магазина на "Теско " в Торнтън в Южен Лондон. Кадри демонстрират по какъв начин той върви зад Николас Спейт на 8 януари, след което го бутва по-рамото.

След това бежанецът от Афганистан пита Николас каква народност е, а когато вторият споделя, че е британец, афганистанецът вади 30-сантиметров нож и стартира да го ръга.

Прокурорът по делото Хейди Стоунклиф съобщи, че нищо неподозиращият Спейт изобщо не си е имал и на визия, че "събитията ще се развият по този гръмотевичен метод ". "В онази вечер през януари обвиненият е имал умишленото желание, да заплаши, нарани и убие жители въз основа на тяхната народност ", сподели още тя.
Спейт почнал да се съпротивлява и единствено "по чист шанс " остава незасегнат. Само след 10 минути по-късно Акбари към този момент се бил опитал да заколи още двама души - единият в заведение за дюнери, а другия в механа.

Акбари отхвърля да е желал да убива хора.

Процесът против кръвожадния емигрант продължава.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР