Мъж, изгубил съпругата си и двете си деца при трагедията

...
Мъж, изгубил съпругата си и двете си деца при трагедията
Коментари Харесай

Баща на жертви на полет MH370: Самолетът е свален, Франция крие всичко!

Мъж, изгубил брачната половинка си и двете си деца при нещастието с полет MH370, твърди, че Франция крие информация по отношение на мистериозното изгубване на машината. Жислан Уатерло (Ghyslain Wattrelos) е изгубил жена си Лорънс и двете си деца - Адриан и Амбър, когато машината на " Малайзия Еърлайнс " с номер на полета MH370 изчезна от радарите на 8 март 2014 година с 239 души на борда, написа " Дайли Стар ", представен от Блиц.

Тези дни Уатерло разкри, че е научил от екипа на френската жандармерия за въздушен транспорт (GTA), който проверява изгубването на самолета, че те са открили " несъответствия " в отчета по отношение на нещастието на управляващите на Малайзия. По думите му, специалистите проверяват, дали навигационните данни на изчезналия аероплан може да са били хакнати, с цел да се дегизира маршрута му преди той да се разбие в океана.  

Той сподели още, че му е било обявено за няколко " любопитни пасажери ", които претендирали в допълнение следствие, в това число малайзийски експерт по аеронафтика, който е седял тъкмо под оборудването за сателитна връзка. 

Сега, господин Уатерло, който има вяра, че самолетът е бил свален, твърди, че френското държавно управление крие информация по отношение на нещастието. Съкрушеният татко е писал до френския президент Еманюел Макрон с настояването да му бъде предоставена спомагателна информация. " Писах му по отношение на информацията, която Франция е получила по време на следствието. Австралийците преди няколко месеца разпространиха френска фотография, до момента в който Франция твърди, че не разполага с нищо. Преди четири години Франция е изпратила доста сателитни фотоси на проверяващите от Малайзия и Австралия, на които са се виждали остатъци. Въпреки това, когато се видях с Франсоа Оланд, той ми сподели, е Франция не разполага с информация ", споделя той. 
 



" Очевидно е, че Франция крие информация и не ни споделя нещо. Седмица след злополуката Бюрото за следствие и разбори е съставило отчет. Никога не сме го виждали. Никаква информация не сме получили. Френските съдии не са получили нищо от френска страна ", сподели още той.  Мащабното интернационално търсене на самолета закупи нов подтик предишния месец, откакто британец съобщи, че е намерил самолета с помощта на Гугъл Maps. Твърденията му доведоха до нов процес на събитията, когато различен изследовател на истината съобщи, че е намерил фотоси от мястото на злополуката в джунглата в Камбоджа - единствено на към 16 километра от мястото, за което се смяташе в началото, че машината се е разрушила. 

Сензационните разкрития бяха избрани като голям прогрес при разбулването на една от най-големите авиационни мистерии за всички времена. 

Френските проверяващи в този момент желаят още веднъж да проучват суровите данни, събрани от Боинга и ФБР, откакто откриха " несъответствия " в отчета на Малайзия по отношение на нещастието, обнародван през юли. 

Те също са разпознали " трета страна ", която може да разполага с потребна информация и може да направи програмен продукт, който да хакне оборудването за сателитна връзка на самолета. 

Антената за сателитни връзки на самолета си комуникира със серия спътници на Инмарсат и данните от нея са употребявани за определянето на маршрута на MH370 педи да изчезне. 

В случай, че данните от сателитната навигация са в действителност хакнати, данните може да са били манипулирани или изтрити и самолетът може да се е разрушил много надалеч от мястото на неговото търсене. 

Уатерло твърди, че останалите " забавни " пасажери са били иранец, който помолил неговия другари във Facebook да се молят за него дни преди полета, двама украинци и американец с " атипични профили ". 

Според една от известните версии за нещастието, капитанът на екипажа Захари Шах е възнамерявал и направил всеобщо ликвидиране заради персонални проблеми. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР