Мъж и възмладата му съпруга, с която той се запознал,

...
Мъж и възмладата му съпруга, с която той се запознал,
Коментари Харесай

Съпруг на млада булка изработи план да примамят 14-годишната ѝ сестра от Испания, за да я изнасилва

Мъж и възмладата му брачна половинка, с която той се срещнал, до момента в който тя живеела при него в границите на стратегия за обмяна на възпитаници сред Съединени американски щати и Испания, са упрекнати в това, че са подмамили малолетната сестра на дамата да живее с тях, с цел да може брачният партньор ѝ необезпокоявано да я изнасилва. 50-годишният Дейл Лийри и 21-годишната Марта Сан Хосе са упрекнати в това, че са убедили 14-годишната сестра на Сан Хосе да се реалокира от Испания в дома им в Кътлър Бей в щата Калифорния през 2014 година. Малко по-късно двойката скалъпила история, че тийнейджърката е била изнасилвана от своите родители, за която обаче тийнейджърката няма спомен. Твърди се, че Лийри е убедил момичето, че за него е ясно, че тя е била изнасилвана и по тази причина той ѝ споделил тя да му разреши да проникне в нея.

Това се е случило най-малко няколко пъти. Семейната двойка също правила секс пред очите на тийнейджърката. Давала ѝ алкохол. Лийри е правил орална обич с тийнеджърката, а тя дружно с по-голямата си сестра му прибирали жеста.

Лийри също е упрекнат в това, че е принуждавал тийеджърката да обикаля пред него единствено по токчета, до момента в който той я е снимал. На някои от фотосите двете сестри се гушкали голи.

Семейната двойка пледира почтена в съда.

Лийри е остарял познайник на полицията бил е съден за обезчестяване на жена, кражби и въоръжени грабежи. Лежал е в пандиза.

През 2012 година Лийри и тогавашната му брачна половинка Клаудия отварят дома си за задграничната ученичка от Испания Марта Сан Хосе, която по това време е била единствено на 16.
В момента, в който Марта навършва 18, Лийри се развежда със брачната половинка си и се дами за младата ученичка.

Междувременно родителите на Марта в Испания не знаят нищо за това.

Лийри бе изправи пред съда на 23 юни. Там му бе неразрешено да поддържа контакти с Марта и сестра ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР