Мъж и жена, заловени в сексуален акт по време на

...
Мъж и жена, заловени в сексуален акт по време на
Коментари Харесай

Фелацио на борда на самолет и после... арест

Мъж и жена, хванати в полов акт по време на полет, ще бъдат наказани за действието си. Двамата са се срещнали на борда на полет на Delta Air Lines от Лос Анджелис до Детройт на 29 октомври, оповестява Independent.

48-годишната жена е задържана, поради осъществяване на орален секс на 28-годишния й сателит, съобщила полицията за WDIV-Local 4 в Детройт. Но и към двете страни могат да бъдат предявени обвинявания за осъществяване на закононарушение, съгласно публични лица на ФБР, които настояват, че следствието продължава.

"Този акт самичък по себе си е доста несъответствуващ за публичното пространство ", споделя пасажер от същия полет пред WDIV-Local 4. "В самолета има фамилии с деца, пенсионери - тези хора би трябвало да бъдат уважавани. "

Крайната дестинация на мъжа е била Маями, а на дамата - Нешвил. Според законите в множеството американски щати сексът на публично място е закононарушение, а за други сходни "неприлични " действия се поставя наказване до една година затвор и санкция.

Но Детройт е в Мичиган, където наказването за полово недопустимо държание се присъждат до две години затвор, както и санкция до 2000 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР