Мъж и жена загинаха в тежките наводнения в Тел Авив,

...
Мъж и жена загинаха в тежките наводнения в Тел Авив,
Коментари Харесай

Наводненията в Израел взеха своите първи жертви

Мъж и жена починаха в тежките наводнения в Тел Авив, написа “Times of Israel ".
Те са намерили гибелта си в наводнено мазе на жилищна постройка, откакто заседнали в асансьор и се удавили. 35-годишният мъж и 30-годишната жена са били извадени от асансьора в сериозно положение, само че опитите на избавителните екипи да им оказват помощ се провалили. Властите споделят, че асансьорът евентуално е затънал заради прекъсване на тока. Обитатели на постройката чули крясъци и се обадили за помощ, само че тя пристигнала след близо час.
Алфред Джадид, притежател на постройката споделя, че хората са се обадили на телефона за незабавна помощ "поне 100 пъти. " "Те не са били готови за обстановката. ", споделя Джадид за избавителните екипи. Наводненията в Тел Авив са резултат от проливни дъждове, които се изляха над града.
В северната част на Израел различен човек почина, откакто беше ударен от ток от отоплителен удар. Според управляващите, единствено за два часа са паднали над 70 литра на квадратен метър превалявания в централната и северната част на страната. 55-годишна жена беше избавена от повляклата я вода. Тя е в болница с хипотермия, само че без заплаха за живота.
На няколко места в Израел водачи бяха избавени от потъналите във водите коли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР