Мъж и жена са загинали при инцидент с малък самолет

...
Мъж и жена са загинали при инцидент с малък самолет
Коментари Харесай

Малък самолет падна край Ихтиман, има загинали

Мъж и жена са починали при случай с дребен аероплан край Ихтиман. Сигналът за случилото се е подаден в 11.32 часа, оповестиха за Dir.bg от Министерство на вътрешните работи.

На мястото са изпратени две коли за спешна помощ. Спешните медици са открили, че телата на жертвите са обгорели.

Вижте още фотоси тук>>>

" Предполага се, че самолетът е изхвърчал от летището край село Черньово, след което е станало нещо. Това е информацията все още ", допълниха от полицията.

От Бърза помощ обясниха, че при тях сигналът за случая е получен в 11,32 часа. " След като поучихме сигнал, наши екипи от Костенец и Ихтиман са били на мястото на случая в 11,45. Медиците просто са установили гибелта на мъж и жена, тъй като при удара в земята машината се е запалила ", изясни представителят на Бърза помощ Катя Сунгарска.

" В 11:32 е получен сигнал за зародил случай с дребен пробен аероплан, пилотиран от мъж, оповестиха от Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията. - Самолетът, в който е пътувала и жена, е изхвърчал от летателна площадка Чернево (до Ихтиман) за Драганово. По първични данни след набрана височина, самолетът изпада в свредел, пада и се самозапалва. Двамата на борда са починали. На място са пожарни и полицейски екипи, на там пътува и звеното за следствие на авиационни събития към Министерството на превоза, което ще извърши и първичен оглед. "

" Разследването на авиационното произшествие, настъпило край гр. Ихтиман, се прави под наблюдението на Окръжна прокуратура София. Около 11,30 ч. дребен аероплан е паднал в региона, като по начални данни водачът и пасажерът в самолета са починали. На мястото на произшествието е изпратен проверяващ екип на Националната следствена работа ", оповестиха от прокуратурата.

 Загиналият в Оризари водач избавил феновете, като в последния миг насочил самолета към реката Виж още Загиналият в Оризари водач избавил феновете , като в последния миг насочил самолета към реката
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР