Мъж и жена, женени повече от 50 години, починаха през

...
Мъж и жена, женени повече от 50 години, починаха през
Коментари Харесай

Съпрузи, женени над половин век, умряха от коронавирус 6 минути един след друг ВИДЕО

Мъж и жена, женени повече от 50 години, починаха през шест минути в резултат на заразяване с ковид. Сега техният сломен наследник споделя, че се надява гибелта им да не е безрезултатна, и приканва хората да одобряват насериозно пандемията.

Стюарт и Адриан Бейкър, надлежно на 74 и 72 години. Пенсионерите от Флорида са били здрави преди да се разболеят с ковид, което станало преди към три седмици.



Те умрели в една и съща стая. Смъртта им настъпила в неделя. Първо умрял единият, а след 6 минути - другият. Не е ясно кой е умрял пръв - мъжът или дамата.

Синът им Бъди Бейкър записа видео, в което прикани хората да останат вкъщи и да избавят животи от нещастието.



41-годишният състезателен сътрудник сподели пред CNN: "Докато казусът не засегне вас или някого, който познавате, вие се чувствате надалеч от него. Надявам се, че гибелта на родителите ми не е била безрезултатна... Моля, направете сложния и верен избор и помогнете да се спре разпространяването на този вирус ".

Превод: БЛИЦ
In loving memory of my mom and dad- please make the tough and right choice and help stop the spreading of this virus. pic.twitter.com/FqVEWjdscq
— Buddy Baker (@ESG_Baker) March 31, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР