Мъж е загинал рано тази сутрин при опит да пресече

...
Мъж е загинал рано тази сутрин при опит да пресече
Коментари Харесай

Мъж загина при опит да пресече магистрала Тракия


Мъж е умрял рано тази заран при опит да пресече автомагистрала " Тракия ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за случая, който е станал при 165 км в посока София край разклона за село Оризово, е подаден малко преди 6.30 часа.

Незабавно към мястото са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ, само че лекарите единствено са открили гибелта на пресичащия. На мястото на произшествието се прави оглед, обясняват се всички обстоятелства и условия довели до тежкия случай.

Другото платно на автомагистралата е затворено за ремонт. Това са аргументите придвижването по Автомагистрала " Тракия " при 165 км да е краткотрайно лимитирано и в двете направления. Създадена е организация за обходен маршрут по път II-66 от пътен възел при Оризово и Плодовитово, по път I-8 Поповица - Пловдив до пътен възел " Пловдив - Изток " и назад.

Екипи на " Пътна полиция " са на място и контролират трафика. Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР