Мъж е задържан при нов опит за кражба от дома

...
Мъж е задържан при нов опит за кражба от дома
Коментари Харесай

Мъж е задържан при нов опит за кражба от дома на д-р Иван Димитров в Пловдив

Мъж е арестуван при нов опит за кражба от вкъщи на доктор Иван Димитров в Пловдив. Той е престъпно проявен и осъждан. Първа брачната половинка на доктора - Жулиета Димитрова, е забелязала нощес към 22,00 часа след прибиране в дома си вътре чужд, който бил влезнал през разрушен прозорец. Жената незабавно алармирала полицията, която пристигнала скорострелно. 

На място два дежурни патрула на Второ районно управление (на МВР) арестували 37-годишния престъпно проявен и осъждан ром, който тъкмо тършувал из жилището и тъпчел в торба плячката. Няма изясненост дали в този миг доктор Иван Димитров е бил в дома си и дали за повторно е станал очевидец на опит за грабеж в жилището му. Апашът е задържан, по случая е формирано досъдебно произвеждане. 

Припомняме, че преди няколко години доктор Димитров простреля Жоро Джевизов, прочут като Жоро Плъха. Последният беше един топ крадците, които обираха от години жилища и гаражи.

Д-р Димитров взел револвера си, слязъл в гаража и стрелял по Плъха. Крадецът избягал, а на другата заран беше открит наоколо до дома на лекаря мъртъв.

Д-р Иван Димитров беше задържан, цялата страна се подвигна в негова отбрана, написа " Блиц ". В последна сметка съдът оневини медика и излезе с решение, че е стрелял при неизбежна самозащита.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР