Мъж е задържан на АМ Тракия за превозване на нелегални

...
Мъж е задържан на АМ Тракия за превозване на нелегални
Коментари Харесай

Мъж е задържан на Тракия за превозване на нелегални имигранти

Мъж е арестуван на Автомагистрала " Тракия " за транспортиране на незаконни мигранти. Това оповестиха от ОДМВР - София.
Около 1.00 часа тази нощ в региона на 42 км на автомагистрала „ Тракия “ автопатрул на ОДМВР - София подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване за инспекция на лек автомобил „ Опел Синтра “. Водачът не се подчинил на дадените му разпоредби и демонстративно траял придвижването си в посока столицата, увеличавайки скоростта. След малко гонене нарушителят е спрян сполучливо от полицейските чиновници.
 Рязко покачване на мигрантите, преминаващи през централното Средиземноморие, засече Фронтекс Рязко покачване на мигрантите, преминаващи през централното Средиземноморие, засече Фронтекс
Броят на преминаващите през централното Средиземноморие мигранти внезапно се увеличи предишния месец, частично подхранван от изселване от Туни...
Когато се пристъпило към инспекция на автомобила, станала ясна и повода за проявеното непокорство от страна на лидера. В колата униформените разкрили 17 мъже, три дами и дете, всичките без документи за идентичност, самоопределящи се като сирийци. На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане. Незаконно пребиваващите чужденци са отведени в районно управление (на МВР) - Ихтиман, където работата с тях траяли чиновници от група „ Миграция “ при регионалната дирекция.
Водачът - на 28 години от Хасково, престъпно проявен и осъждан, е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. Действията по следствието не престават, предава " Фокус ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР