Мъж е в реанимация на МБАЛ Благоевград и в момента

...
Мъж е в реанимация на МБАЛ Благоевград и в момента
Коментари Харесай

Нови данни за COVID-19 в Благоевград: Интубират мъж в тежко състояние

Мъж е в реанимация на МБАЛ Благоевград и сега го интубират, той е докаран от болничното заведение в Разлог, това оповестиха от благоевградската болницa, представени от struma.com.

Състоянието му е тежко, само че към момента не се знае дали е затруднение от грип, или ковид. Чакат се резултатите от взетите проби.

Майката и дъщерята от разложко село, настанени в Инфекциозно поделение през вчерашния ден, чиито първи проби демонстрираха болест с ковид, са добре към този момент. Дъщерята е работила в оптика в столицата, което допуска,че вирусът е донесен от София. Направени са им още проучвания и нови проби, резултатите се чакат.

Синът в фамилията, благоевградският коафьор Данчо, е подложен под карантина, взета му е проба за ковид, чийто резултати към момента не са подготвени, споделиха още от МБАЛ Благоевград.

От полицията прецизираха, че салонът, в който е работил фризьорът, е бил затворен още при започване на епидемията от ковид, в първите дни на месец март, само че се ревизират всичките контакти на Данчо, на майка му и сестра му.

Над 200 благоевградчани са под карантина към този момент, а над 700 са за целия район. Започва да се усложнява ситуацията, по тази причина локалните медии молят: Останете у дома! Търсете лекарска помощ при неразположение, информирайте джипито си и следвайте инструкциите.

Обстановкатата се следи, в края на деня ще стане ясно има ли нови позитивни проби за ковид в района.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР