Мъж е убит на място, а друг е в болница

...
Мъж е убит на място, а друг е в болница
Коментари Харесай

Застреляха Владимир Пелов в центъра на Ботевград


Мъж е погубен на място, а различен е в болница след пукотевица в центъра на Ботевград, като простреляният е избягалият пандизчия Владимир Пелов.

Раненият е 39-годишният Марио Панчев, който е откаран с две прострелни рани в корема в "Пирогов ".

Владимир Пелов е бил прострелян от Марио Панчев, с който имали остаряла омраза. Смята се, че тя е била поради жена. Марио Панчев, чийто прякор е Дебелия, е настанен в Пирогов в доста тежко положение.

Лекуващият доктор посочи, че мъжът е с заплаха за живота и са му направени две интервенции. В идващите дни би трябвало да се стабилизира положението му.

С металдетектор се търсят патроните от престрелката, които са най-малко 8 или 9 на брой.

От Министерство на вътрешните работи пък обясниха, че нощес към 23 часа е подаден сигнал за тежкия случай в центъра на Ботевград, само че не прецизират имена. Към мястото незабавно са ориентирани полицейски екипи.

На мястото на случая е почнал оглед. Работата по изясняване на обстоятелствата и условия по случая продължава.

Екипи на полицията са на място и са отделили региона. Намерени са два револвера. По първична информация двамата са стреляли един против различен.

По информация на Българска национална телевизия идентификацията на Пелов се прави по пръстови отпечатъци, защото брат му е отказал да го разпознае.

Припомняме, че след получения сигнал тогава Пелов не бе открит в Ботевград.

Владимир Пелов избяга дружно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, откакто стреля с револвер по защитата./novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР