Мъж е с фрактури по лицето и е изпаднал в

...
Мъж е с фрактури по лицето и е изпаднал в
Коментари Харесай

Мъж е с фрактури по лицето след жесток побой в София

Мъж е с фрактури по лицето и е изпаднал в комоцио след побой в София. Неприятната преживелица се е разиграла на 14 август, а за нея разказва Николай Джуренов.

По думите на Николай мъж, който се е прибирал от работа, бива засечен от автомобил с марката " Ауди " на завоя на бул. " Рожен " към ул. " Никола Жеков ". Последвали са пререкания и псувни. Мъжът е спрял до хранителен магазин, намиращ се против 171 ОДЗ, където още веднъж се среща с водача на Ауди-то. След вербална кавга, лидерът на колата вика собствен другар, който удря мъжа в тил и той пада по лице на асфалта.

Джуренов твърди, че е последвал нечовечен побой, вследствие на който мъжът е изпаднал в комоцио и е с голям брой счупвания по цялото лице. Наложило се е да бъде опериран.

Към изказванията на Николай са прикрепени и фотоси, на които се вижда мъж с черна шапка. Твърди се, че той е един от мъжете, показали експанзия.

" Това на фотографията е правилният другар на лидера. Тази експанзия не трябва да остава ненаказана и подмината, тъй като обичаните ни хора са по пътя всеки божи ден ", написа Николай.

По думите му лидерът на Ауди-то е висок, мургав и наедрял, с татуировки и брада.

" Човекът от фотографията е този, който го атакува в тил, допускаме, че кара черно поло, още веднъж с брада и татуировки. Благодарение на младите момчета, дребното момченце на мъжа продължава да пита: " Къде е тате? ". Кое дете заслужава да види татко си обезобразен? Ако някой има информация за случая или за описаните лица, ще бъде от помощ, благодарим ", написа още Николай.



Заглавната фотография е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР