Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в

...
Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в
Коментари Харесай

Невръстно дете застреля мъж в Пазарджишко

Мъж е прострелян смъртоносно от 6-годишно дете в заведение в село Виноградец. Това заяви представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов, съобщи "Фокус ". Криминалистите на обясняват всички условия към тежкия случай.

Стрелбата станала нощес малко преди среднощ в питейно заведение в селото. Компания е чествала рождения ден на 6-годишно момче. "По първична информация, след приложимост на алкохол, единият от присъстващите извадил законно притежавания си военен револвер в прорез на условията за сигурност и законовите разпореждания. Започнала замяна на оръжието, което попаднало и в ръцете на детето. При създаден несъзнателен изстрел смъртоносно бил ранен притежателят на заведението. Тялото е откарано за аутопсия в "Съдебна медицина” - Пазарджик.

За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура ", добави Стоянов. Притежателят на оръжието – 44-годишен гражданин на същото село, е арестуван за период от 24 часа, а револверът е конфискуван. С детето работят психолог и контрольор "Детска педагогическа стая”, води се полицейско произвеждане.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР