Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал "Галата",

...
Мъж е пострадал тежко след инцидент във варненския квартал "Галата",
Коментари Харесай

Спешно търсят кръв за Петьо: Идиот без книжка съсипа живота му снощи!

Мъж е потърпевш тежко след случай във варненския квартал "Галата ", написа Varna24.bg, базирайки се на споделен апел за помощ на Даниела Стаматова в групата "Виждам те КАТ-Варна " и "Галата-най-добрият квартал на Варна ".

"СПЕШНО търсим кръводарители за наш съкварталец и другар.

Казва се Петър Иванов Дулев.

Снощи е бил на работа и до момента в който се е борил за прехраната на децата си, следващият глупак се е врязва в дребното магазинче, намиращо се в края на Галата.

В момента нашето момче се бори за живота си с 30% изгаряне. Нужни са му 5 индивида дневно за кръводаряването. Настанен е в Клиниката по изгаряне на Военна болница. При вземането на кръв казвайте името и къде е настанен Петьо.

Молим Ви за благосклонност. Трябват ни незабавно Вашето състрадание и съпричастност!!! ", гласи апелът.

!!!СПЕШНО!!! Пострадал е мой доста непосредствен другар, който множеството хора от Галата познавате! Нужни са кръводарители-без...
Публикувахте от в
От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая, регистриран в 21,15 часа нощес. От там обясниха, че недееспособен 29-годишен лидер е изгубил надзор над автомобила и се е врязал в комерсиалния обект, предлагащ подготвена храна за дома.

При удара е потърпевш притежателят на обекта, който се е залял с гореща лой от фритюрника и е бил настанен в болнично заведение с тежки изгаряния.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР