Мъж е починал в резултат на нелеп пътен инцидент. Около

...
Мъж е починал в резултат на нелеп пътен инцидент. Около
Коментари Харесай

Кървава трагедия! Ученик с Ауди мина през тялото на лежащ на пътя човек!

 Мъж е умрял вследствие на безразсъден пътен случай. Около 23.00 ч. в сряда в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за пътен случай, при който бил прегазен мъж на кръстовище в средногорския град. Незабавно към мястото били ориентирани екипи на РУ-Панагюрище и Спешна помощ. Пострадалият П.П.- 57г. от същия град е бил в тежко положение и умрял още по време на превозването му към болничното заведение.

Екип от проверяващ служител на реда, криминалисти, пътни и охранителни служители на реда почнали да разнищват случилото се. Станало ясно, че малко преди случая зародила кавга сред две групи от мъже и младежи. Пострадалият П.П. бил в едната група и се обадил на сина си, с цел да докара още хора на помощ. Младежите се качили на лек автомобил " Ауди “, ръководен от 18-годишния Р.К. - гражданин на същия град.

Водачът карал с несъобразена скорост в региона, където станало сбиването и на кръстовище с тясна улица в тъмнината не видял лежащия на пътя П.П. Автомобила минал през мъжа, вследствие на което той умрял. Тийнейджърът, който имал неотдавна удостоверение за ръководство на МПС, се уплашил, изоставил автомобила на черен път и се укрил.

Малко по-късно осъзнал случилото се и самичък отишъл в постройката на РУ-Панагюрище. Той е арестуван за период от 24 часа, а за случилото се неотложно е известена прокуратурата. Установена е самоличността на всички взели участие в абсурда и сбиването, с цел да се обясни в цялост създалата се обстановка. Трупът е откаран за аутопсия в " Съдебна медицина “-Пазарджик за аутопсия. По случая се води досъдебно произвеждане под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР