Мъж е откаран в болница, след като е бил намушкан

...
Мъж е откаран в болница, след като е бил намушкан
Коментари Харесай

Нападение с нож пред вътрешното министерство в Лондон

Мъж е откаран в болница, откакто е бил намушкан в четвъртък наоколо до вътрешното министерство на Англия в Лондон. На местопроизшествието беше задържан един мъж, заяви столичната полиция.
Вътрешното ведомство е отговорно за битката с престъпността , а държавното управление неотдавна стартира акция за въздържане на хората да носят хладно оръжие в опит да се бори против скока на осъществени с ножове закононарушения, съобщи БГНЕС.
От полицията обявиха, че са били извикани след информация за мъж с нож.
" Полицаите откриха при идването си мъж с пострадвания от нож ", се споделя в изказване на полицията.
„ Един мъж е задържан по съмнение за нанасяне на тежки телесни повреди и е отведен в полицейско ръководство. Разследванията се организират по точните условия на случая. "
Полицията съобщи, че пострадванията на жертвата не са животозастрашаващи.
По принцип английските служители на реда не носят оръжие, само че малко след случая пред вътрешното министерство бяха видяни чиновници на реда с револвери.
Входът на министерството е обособен с ограничаваща лента.
Вътрешният министър Прити Пател написа в Туитър: “Всички мои мисли са с жертвата и неговото семейство след ужасяващото и непровокирано нахлуване с нож. “.
Огласени предишния месец цифри разкриват, че нападенията с нож в Англия и Уелс са нарастнали до рекордните 43 516 в границите на една година до март 2019 година При сравняване на годишна база има 8% покачване. Ако пък сравнението бъде направено с март 2014 година, когато е имало регистрирани 23 9945 офанзиви с хладно оръжие, нарастването е 80%.
Средно статистически на 100 000 души население в Лондон се падат по 169 закононарушения с нож през 2018-2019 година, което е много над тези случаи в останалата част на Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР