Мъж е осъден на шест години затвор за изнасилване на

...
Мъж е осъден на шест години затвор за изнасилване на
Коментари Харесай

Англичанин изнасили девойка в тоалетната на влак, докато жена му хлопаше по вратата СНИМКИ

Мъж е наказан на шест години затвор за обезчестяване на момиче във трен, оповестява The Independent.

През декември 2018 година Тимъти Дейвис и брачната половинка му пътували с трен до родния си град Рамсгейт, Англия. През нощта, по време на пътуването, на една от пътничките й станало неприятно. Дейвис завел момичето до тоалетната, заключил я и я изнасилил.

Съпругата му почукала на вратата три пъти, с цел да предизвести брачна половинка си, че влакът се доближава до нужната им гара. В отговор той казвал, че момичето имало потребност от помощта му.



По-късно Дейвис и брачната половинка му слезли на гара Рамсгейт. Пострадалата, която пожела да остане анонимна, се завърнала вкъщи и разказала на фамилията за случилото се. Властите проучили камерите за видеонаблюдение, конфигурирани във влака, и задържали изнасилвача.

На разпита при английската транспортна полиция Дейвис декларирал, че половият контакт е настъпил по взаимно предпочитание и жертвата е получавала наслаждение.

На 7 февруари Дейвис бе наказан на шест години затвор.



„ Това беше чудовищно нахлуване. Въобще не може и да става въпрос това да се е случило по взаимно единодушие “, споделя детективът от английската транспортна полиция Марк Фармър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР