Мъж е извършил ужасяващо зверство във Варна. Той е подпалил

...
Мъж е извършил ужасяващо зверство във Варна. Той е подпалил
Коментари Харесай

Страшно зверство във Варна! Изверг запали приемен дом за бездомни животни, кучета са изгорели живи в агония

Мъж е направил ужасяващо безчовечие във Варна. Той е запалил приемен дом, където се гледали бездомни животни. При пожара няколко от тях са изгорели живи в страшна мъка. Други са доста тежко ранени.

За кошмара описват от Animal hope Varna:

" Трудно ни е да си съберем мислите сега и да разкажем всичко, което се случва в елементи... Едничката истина е, че сега всички претърпяваме най-големите кошмари в живота си.

Снощи малко след 21.30 часа един от приемните ни домове е бил опожарен. Причината е - тенденциозен палеж от външната страна на парцела... има арестуван обвинен... същия обвинен, който месеци наред упражнява физически и душевен тормоз над нас и против който имаме подадени повече от 10 тъжби в полиция и прокуратура...

Вече даже не се надяваме, че този НЕчовек най-сетне ще получи наказване...

Гледката е ужасяваща... само че сме длъжни да я споделим с Вас, в опит да разбираем ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПОЕМЕМ ОЩЕ И ОЩЕ ЖИВОТНИ, ОСОБЕНО В МОМЕНТА... Мечо и Беки са звездички... Загинали са в мъка, до момента в който се пробват да се скрият в къщичките си... изгорели са ЖИВИ, дружно с къщичките си.

Джак и Джеймсън са обгорели до неразбираемост и се борят за живота си в клиника М-Вет от нощес. На мощни обезболяващи и успокоителни са. Ако оцелеят и двамата ще имат тежки увреждания, единия евентуално ще остане кьорав.
Сега, повече от всеки път имаме потребност от Вашата помощ!

Спешно търсим приемни домове на останалите живи кучета - Звезда, Джим, Бъки, Елза, Ноа, и бебетата там - Ника, Лоти, Кари, Руби и Лина.

Имаме потребност от помощ за лекуването на Джак и Джеймсън.

Имаме потребност от помощ за почистване на отломките и всякаква друга помощ, обвързвана с възобновяване на всичко разрушено - къщички, огради, мрежи.

Опитваме се да бъдем мощни, поради тези, които оцеляха и още се пробват да излязат от преживения потрес. Опитваме се да бъдем мощни, само че... не ни се получава. Крещим... от изтощение... от смут и от болежка...





Защото Българската правосъдна система за следващ път НЕ си свърши работата!

Ако можете помогнете...

Всяка помощ е значима, без значение какъв брой е дребна тя.

First Investment Bank - Bulgaria
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
PayPal: [email protected]
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР