Мъж е изгорял жив в дома си във Вършец, съобщиха

...
Мъж е изгорял жив в дома си във Вършец, съобщиха
Коментари Харесай

Мъж изгоря жив във Вършец

Мъж е изгорен жив в дома си във Вършец, оповестиха от полицията в Монтана.
Вчера, малко преди 18 часа, в районното ръководство в Берковица е получен сигнал за горящата къща. Имотът се намира на ул. " Серафим Георгиев " в курортния град. Екипи на полицията и пожарната се отзовали на мястото и открили, че огънят идва от втория етаж и покрива. Собственик на парцела е 48-годишна софийска жителка, а горният етаж бил населяван от 68-годишния ѝ вуйчо. При пожара са унищожени покривната структура на къщата и вторият етаж. След потушаване на огъня в една от стаите е открит обгорял трупът на 68-годишния мъж.

По информация на 70-годишната сестра на починалия, която живее на първия етаж, той бил душевен неустойчив и в деня на произшествието несполучливо се пробвала да го настани в лечебно заведение. Тогава го оставила самичък в къщата, като заключила входната врата и отишла до аптеката да закупи изписаните му медикаменти.

Пожарът зародил в нейно неявяване, прецизират от полицията.

При осъществения оглед на местопроизшествието и по предварителна информация на присъствалия на място специалист на пожарната в Монтана е провокиран съзнателно, в резултат на човешка интервенция.
Тялото на починалия е превозено до Съдебна медицина - Монтана за осъществяване на аутопсия.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР