Мъж е бил застрелян в автомобил в Слънчев бряг през

...
Мъж е бил застрелян в автомобил в Слънчев бряг през
Коментари Харесай

Бизнесмен в хазарта е застрелян в автомобил в Слънчев бряг

Мъж е бил убит в автомобил в Слънчев бряг през нощта против неделя, оповестиха БНР и Българска телеграфна агенция. По непотвърдена информация това е притежателят на редица игрални зали за хазарт по Черноморието Коста Миджурин.

55-годишният мъж е убит в лек автомобил " Мерцедес " със софийска регистрация в курортния комплекс. Според БНР случаят е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ".

В колата е имало и млада жена на 23 години, която е била извадена жива, само че също е с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. Според " Марица " в автомобила е имало още двама мъже на задната седалка, само че и тази информация не е доказана.

Районът бе блокиран от полицията нощес.

Стрелбата е открита вътре в колата. Инцидентът е станал малко след 21 ч. в събота.

55-годишният предприемач е прострелян в главата с два патрона, по думите на очевидци пред националното радио.

23-годишното момиче е извадено от автомобила в доста тежко положение, в кома, и е настанено в бургаската болница.

На място през нощта дойдоха административният началник на окръжната прокуратура Георги Чинев и шефът на бургаската болница комисар Калоян Калоянов.

В региона се бяха събрали и туристи, които не можеха да стигнат до паркираните си коли, тъй като служителите на реда не ги допускаха зад огражденията, заяви кореспондентътн на БНР.

Убитият Коста Миждурин от Нова Загора е притежател на игрални зали в Слънчев бряг. Според източници от полицията, представени от радиото, обаче първичните версии не сочат убиството да е обвързвано с бизнеса му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР