Мъж е бил задържан в щата Флорида за това, че

...
Мъж е бил задържан в щата Флорида за това, че
Коментари Харесай

74-годишен евнух в САЩ кастрира мъж по негово желание

Мъж е бил арестуван в щата Флорида за това, че е кастрирал доброволец, срещнат във фетишистки уебсайт за евнуси, оповестява ФП. Полицията в окръг Хайландс на югозапад от гр. Маями написа в официално съобщение, че ще си спомня дълго време за намесата й в нощта на неделя против понеделник.

Когато блюстителите на реда почукали на вратата на 74-годишния Гари ван Ризуик те открили, че той преди малко бил направил кастрация над човек, който щедро кървял, опнат на софа.

От тялото му липсвали две елементи, които преди този момент стояли доста по-близко до жертвата - тестисите му. Те били сложени в розов съд. Кастрираният бил откаран в болница, като положението му е устойчиво.

Ван Ризуик обзавел стаята си като операционна с здравно съоръжение и съответните обезболяващи. Той твърди, че се срещнал с жертвата във фетишистки уебсайт за евнуси, които фантазират за кастрация. Самозваният хирург че не за пръв път осъществявал кастрация.

Той се пробвал над животни и над самия себе си, като отстранил единия си тестис. Ван Ризуик получи обвиняване за незаконни медицински практики и за причиняване на телесна щета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР