Мъж е бил прострелян тази нощ във Велико Търново, съобщиха

...
Мъж е бил прострелян тази нощ във Велико Търново, съобщиха
Коментари Харесай


Мъж е бил прострелян тази нощ във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Мъж е бил прострелян тази нощ във Велико Търново, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Стрелбата е била нощес към 23:00 часа, когато е подаден сигнал за прострелян мъж в жилище в града. На адреса незабавно били изпратени служители на реда и Спешна помощ.

Простреляният мъж е настанен за лекуване и е без заплаха за живота.

По неофициална информация простреляният е 48-годишният Юлиян Мирчев - Видрата, който е прочут в ъндърграунд средите. Преди стрелбата по него Мирчев е бил на посетители, като на излизане по него е било стреляно.

Мирчев е прострелян в краката и е откаран в хирургичното поделение, където е бил опериран. 

„ Пациентът е в устойчиво положение. В момента му се вършат проучвания. Ще бъде подложен на ядрено-магнитен резонанс. Дали ще се наложи някаква специфична терапия, ще се реши от резултатите от скенера “, разяснява пред „ Труд “ шефът на хирургичното поделение доктор Николен Стойнов.

Пред болничната стая на Видрата е била сложена защита от негови гардове и от полицията.

Разследващите работят по няколко версии, като едната от тях е, че стрелбата е предопределена за различен - Илиян Хаджитолев-Лорито, който е непосредствен на Видрата.

Юлиян Мирчев е държал заложна къща „ Марибу “ наоколо до Интерхотела във Велико Търново. Преди към 2 години обаче заложната къща затворила. 

Това е следващото тежко престъпно закононарушение от началото на годината след случаите с шесторното ликвидиране в Нови Искър и убийството на предприемача от Велико Търново Петър Христов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР