Мъж е арестуван по подозрение за нападение, след катоспоред съобщения,

...
Мъж е арестуван по подозрение за нападение, след катоспоред съобщения,
Коментари Харесай

Страх за сигурността на краля: Ново нападение с яйца срещу Чарлз III

Мъж е задържан по съмнение за нахлуване, след катоспоред известия, представени от BBC (Би Би Си), е било хвърлено яйце по крал Чарлз Трети.

Предполагаемият случай е станал, до момента в който крал Чарлз е бил на разходка в центъра на град Лутън във вторник.

Полицията в Бедфордшир заяви, че мъж на към 20 години е бил арестуван и е в ареста.

Монархът беше заведендалеч от тълпите от чиновниците по сигурността, преди да продължи да се среща с представители на обществеността.

Много от тези, които поздравиха крал Чарлз в кметството на Лутън, му пожелаха „ Весела Коледа “, а някои бяха донесли дарове, които да му дадат.

Кралят се срещна и с водачи на общността, в това число от Обществото на Гана, Кралския английски легион и футболната академия на Лутън Таун, както и публично откри храма Гуру Нанак Гурдвара.

По-късно кралят се качи на DART (Direct Air-Rail Transit) - нов превоз до летището, който ще свързва хората, пътуващи от гара Luton Airport Parkway до терминала.

Първият знак, че нещо ненадейно ще се случи, бешекогато кралят ненадейно бе обособен от тълпата от екипа си по сигурността. Това се случи по време наедна от разходките със запазената марка на крал Чарлз - другарски, от близко, с доста ръкостискания и море от мобилни телефони.

" Имаше някакво неспокойствие в тълпата, което наподобява провокира страхза сигурността на краля. Стоях единствено на няколко крачки, никой не крещеше и не изглеждаше, че нещо е хвърлено по краля.Няколко мига по-късно разходката стартира още веднъж през площада. Повечето от хората, чакащи да го видят, няма по какъв начин да знаят, че се е случило нещо ", написа кралският сътрудник на Би Би Си Шон Кафлан.

Дори тези разходки да са същински кошмарза екипа по сигурността на краля, те наподобява са нещо, на което той в действителност се любува.

" След малко пиянство на чай и сключване на книга в кметството - със личната си писалка, а не с предоставена - той се върна за още няколко ръкостискания с тълпата извън. В един леден ден хората се стопляха с него ", написа още кореспонеднтът на Би Би Си.

Този случай идва единствено седмицислед като 23-годишен студент беше задържан поради хвърлени яйца по краля и кралицата по време на визитата им в Йорк.

Кралската двойка преди малко беше пристигнала в града на 9 ноември, с цел да открие скулптура в чест на починалата кралица Елизабер Втора в Йоркската катедрала, когато бяха хвърлени четири яйца, нито едно от които не съумя да уцели краля или кралицата.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР