Мъж от Вегас уби съквартирантка и живя с трупа й за „продължителен период от време“, казва полицията

...
Мъж е арестуван и обвинен в убийство във връзка със
Коментари Харесай

Мъж е арестуван и обвинен в убийство във връзка със смъртта на жена, чието тяло заподозреният изглежда е държал вътре общото им жилище „за продължителен период от време“, каза полицията в Лас Вегас.

Полицията е идентифицирала заподозрения като 31-годишния Джордж Антъни Боун, който е вписан в регистъра на извършителите на сексуални престъпления в Невада и който е бил арестуван преди около десетилетие по обвинения в сексуално насилие и разврат с дете, показват съдебните записи. В допълнение към открито убийство, Боун беше обвинен след ареста си в сряда, че не се е регистрирал като извършител на сексуално престъпление, тъй като името му се появява в регистъра на Невада заедно с адрес, различен от този, на който се твърди, че е живял с починалия съквартирант, съобщи KLAS, филиал на CBS .

Полицаите се отзоваха в резиденцията малко преди 14:30 часа. в сряда, след получаване на съобщение, че жена е намерена мъртва вътре, се казва в съобщение за пресата от столичното полицейско управление на Лас Вегас. Жертвата "изглеждаше починала за продължителен период от време", каза отделът, отбелязвайки "подозрителния характер на смъртта".

интервю с KLAS, Боун каза, че е „взел толкова много лоши решения.“

„Не се опитвам да кажа, че действията ми са правилни“, каза Боун, говорейки от затвора в окръг Кларк Център. „Не се опитвам да кажа, че действията ми са били логични.“

CBS News се свърза с полицейското управление на Лас Вегас и службата на съдебния лекар на окръг Кларк за повече информация, но не получи незабавни отговори.

Полицията в Лас Вегас помоли всеки, който има информация за инцидента, да съобщи това, което знае, на отдела за убийства на отдела, като се обади на 702-828-3521 или изпрати имейл на [email protected]. Съветите могат също да бъдат докладвани анонимно, по телефона и по имейл, като се свържете с Crime Stoppers.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР