Мъж беше уловен от камери за наблюдение да реже и

...
Мъж беше уловен от камери за наблюдение да реже и
Коментари Харесай

Ветераните са „доста ядосани“, след като мъж от Флорида открадна, вандализира американско знаме извън организация с нестопанска цел за хора с увреждания

Мъж беше уловен от камери за наблюдаване да реже и краде американско знаме в клон на американските ветерани с увреждания (DAV) във Флорида.

Видео от камера за наблюдаване, споделено в обществените медии от клона, демонстрира мъж с жълта тениска и дънки, който оглежда пилона на знамето на организацията с нестопанска цел Титусвил, Флорида, преди да продължи да го вандализира във вторник вечерта.

След това се вижда по какъв начин взема нещо, което наподобява като нож, и отрязва струните на пръта на знамето.

Старата популярност се вижда да се извива на земята, преди мъжът да бъде забелязан да се протяга надолу към земята и да мачка знамето.

Властите споделиха, че дружно с вандализма на националния знак, той е развалил външна скара и места за сядане, които ветераните постоянно са употребявали.

Командирът Джон Дън сподели пред FOX 35, че е бил разрушен, когато е гледал по какъв начин знамето пада на земята и е отчаян, тъй като закононарушения като това лишават запаси на ветераните.

Разбитото му съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР