Мъж беше намушкан в гърлото с нож в парижкото предградие

...
Мъж беше намушкан в гърлото с нож в парижкото предградие
Коментари Харесай

Теророст с викове Аллах акбар обезглави учител

 Мъж беше намушкан в гърлото с нож в парижкото предградие Конфлан-Сент-Онорин. Заподозреният е убит от полицията. Антитерористичната прокуратаура е била сезирана за офанзивата. Един от обвинените за присъединяване в терористичния акт в Париж бе освободен

Жертвата е гимназиален преподавател. Той е показвал в клас карикатури на оракул Мохамед на учениците си. Според полицейски източник мъжът е бил обезглавен.

Заподозреният нападател е бил видян от полицейски патрул, до момента в който носи нож покрай мястото на нападението. Нападателят е умрял, откакто е бил убит от полицията. Според очевидци той крещял:  " Аллах е популярен ".

През последните няколко години Франция стана очевидец на поредност от насилствени офанзиви, осъществени от ислямистки бойци. В края на предишния месец мъж, който емигрира във Франция от Пакистан нападна и рани двама души пред някогашните офиси на сатиричното списание " Шарли Ебдо ". Това беше мястото, където ислямистки бойци гръмнаха чиновници на списанието преди пет години в възмездие за публикуването на карикатури на пророка Мохамед.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР