Мъж беше намушкан днес с нож близо до британски правителствени

...
Мъж беше намушкан днес с нож близо до британски правителствени
Коментари Харесай

Намушкаха с нож възрастен мъж до британското вътрешно министерство

Мъж беше намушкан през днешния ден с нож покрай английски държавни здания в центъра на Лондон, заяви полицията и добави, че случаят не се преглежда като обвързван с тероризъм, съобщи Ройтерс.

Полицията посочи, че е била извикана на адрес до вътрешното министерство след известие за мъж с кухненски нож до постройката. Въоръжени служители на реда са се отзовали на сигнала и са разкрили мъж на възраст сред 60 и 70 години с рани от нож. Лондонската работа за незабавна здравна помощ заяви, че жертвата е била откарана в медицински център, само че по-късно беше конкретизирано, че пострадванията на мъжа не са животозастрашаващи.

Фотограф на Ройтерс е видял по какъв начин извеждат мъж с пострадвания по лицето и кръв по предната част на тялото от постройката на вътрешното ведомство. Британските медии разпространиха фотография, на която се вижда мъж, съпровождан от парамедици. Лицето му е окървавено и покрито с забрадка. Той е без риза, на раменете му е наметнато сако, а коремът му е в кръв, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Вътрешният министър Прити Пател написа в Туитър, че въображаемо е с жертвата и околните й след ужасяващото и непредизвикано нахлуване с нож. Сигналът в полицията е бил подаден малко след 13 ч. и регионът е бил отцепен, уточни Агенция Франс Прес.

Полицаите са арестували наоколо 29-годишен мъж по съмнение в причиняване на тежка телесна щета. Полицейска говорителка акцентира, че е прекомерно рано да се каже дали случаят е обвързван с работата на вътрешното министерство, само че няма данни да е обвързван с тероризъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР