Мъж бе задържан с помощта на будни граждани на Централния

...
Мъж бе задържан с помощта на будни граждани на Централния
Коментари Харесай

Граждани арестуваха педофил в Бургас

Мъж бе арестуван благодарение на будни жители на Централния плаж в Слънчев бряг, оповестиха очевидци, представени от " Флагман ".

Мъж на към 40 години, който работел в ресторант в курорта, се дегизирал с шапка и очила, отишъл на плажа и през целия ден се опитвал да задоволява педофилския си нагон.

Той е видян от двама мъже, на които държанието му се е сторило доста подозрително. Извратенякът опипвал две момиченца, които са били отдалечили от родителите си, бъркал им в гащите, а след това си облизвал пръстите.

Щом видели тази обстановка, мъжете незабавно алармирали на тел. 112 и задържали педофила до идването на полицията.

В момента мъжът е в постройката на РУП-а в Слънчев бряг, разпитват го, показания дават и очевидците на гнусната сцена, както и родителите на децата.

По-късно довечера ще бъдат и разпитани и момиченцетата, чака се психолог, който ще има специфичен метод при диалога с тях. Арестуваният е от български генезис, от години е работел в Слънчев бряг през лятото, а през зимата се прибирал в родния си град.

Свидетели описаха, че става въпрос за слаб мъж с дълга коса. На плажа обаче той бил скрил плитката си, поставил шапка и черни очила, с цел да не бъде разпознат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР