Мъж бе арестуван два пъти в рамките на 48 часа

...
Мъж бе арестуван два пъти в рамките на 48 часа
Коментари Харесай

Такъв голям алкохолен рекорд у нас досега не е имало

Мъж бе задържан два пъти в границите на 48 часа с алкохол в кръвта. И двете проби са посочили над 4 промила алкохол. Куриозната обстановка се разиграла в Елин Пелин, оповестява "Трафик ".

Водачът управлявал лек автомобил „ Пежо “, когато бил спрян за инспекция, Органите на реда се усъмнили в държанието му и го тествали за приложимост на алкохол. Дрегерът посочил 4,52 промила. Бил му формиран акт за определяне на административно нарушаване и конфискувани свидетелството му за ръководство на МПС, надзорен ваучър към него, документите за автомобила, както и два броя регистрационни табели.

На идващия ден, полицейски чиновници забелязали, че по улица „ Иван Вазов “ в града се движи лек автомобил без сложени регистрационни табели.

Колата била спряна за инспекция, като органите на реда открили, че въпросната кола още веднъж се ръководи от вчерашния господин, в случай, че против него към този момент има формирано досъдебно произвеждане. При тестването му за приложимост на алкохол резултатът бил подобен с този от предходния ден – 4,56 промила.

Оказало се, че мъжът към този момент е бил осъждан през 2018 година за шофиране в нетрезво положение. Престъпните действия, за които е бил притеглен в качеството на обвинен, мъжът е направил в изпитателния период по наказване, наложено по предишно дело.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР