Мъж атакува бяла акула и я удари, за да спаси

...
Мъж атакува бяла акула и я удари, за да спаси
Коментари Харесай

Мъж уби акула, разкъсала крака на жена му

Мъж нападна бяла акула и я удари, с цел да избави жена си, когато тя е била нападната на плаж в Порт Маквари в австралийския щат Нов Южен Уелс, написа австралийският вестник Sydney Morning Herald, осведоми Фокус.

35-годишната Шантел Дойл е била нападната от акула с дължина 2-3 метра, до момента в който сърфирала в Шели Бийч и е получила огромни разкъсвания на десния крайник.

Съпругът ѝ е скочил върху акулата от своя сърф и я блъснал мощно, в опит да освободи брачната половинка си от челюстите ѝ.

"Този мъж скочи от дъската си върху акулата и я удари, с цел да освободи брачната половинка си и по-късно я върна назад на брега ", сподели избавител. "Наистина героична постъпка. "

Вестникът, който не посочва името на брачна половинка, написа, че на Дойл е била оказана първа помощ на местопроизшествието, след което е закарана с хеликоптер в болница, където се намира в устойчиво положение.

Плажовете в региона на Порт Маквари бяха затворени след случая, споделя в известие на Surf Life Saving NSW, добавяйки, че е обезпечено крайбрежно наблюдаване на региона, с цел да бъде открита акулата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР