Махнах очилата, ставите ми са като нови, а умът –

...
Махнах очилата, ставите ми са като нови, а умът –
Коментари Харесай

Махнах очилата, ставите ми са като нови, а умът – бръснач! Ето я и безценната рецепта!

Махнах очилата, ставите ми са като нови, а мозъкът – бръснач! Ето я и скъпата рецепта!

Ако в действителност желаете да отслабнете, когато и да е на годината е добър миг да започнете процеса. Ние ще ви представим една от най-мощните питиета, с цел да постигнете тази цел. Сиропът ще ви помогне да премахнете мазнините и водата от тялото си, а става още по-ефективен, в случай че го комбинирате с извършения. В допълнение потреблението на тази напитка форсира мозъчната функционалност, усъвършенства паметта, зрението и слуха. Ключов съставен елемент в нея е пресният хрян, богат на витамин С, калий, витамини В1, В2, В6, желязо, магнезий и фосфор. Хрянът форсира метаболизма, понижава умората и в това време подтиква потребните бактерии в стомаха. Процесът на подготвяне на този сироп е доста елементарен. Сироп за възстановяване на паметта, зрението, слуха и изгаряне на мазнините

Тайната за възстановяване на паметта повече от 80%, и регенерация за възобновяване на костите

СЪСТАВ:

125 гр. хрян
4 лимон
3 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела
1 малко парче джинджифил, с широчина 2 см.

ПРИГОТВЯНЕ:

Смелете хрян и джинджифил в блендер.
Изстискайте лимоновия сок и го прибавете към сместа.
Разбивайте в продължение на 2-3 минути. Добавете 3 супени лъжици мед и 2 супени лъжици канела.
Смесете всичко дружно, до момента в който се получи сироп.
Налейте сиропа в подобаващ съд.

Как да го употребявате?

Приемайте по една супена лъжица два пъти дневно преди хранене или преди кардио-тренировка. Правете това в продължение на 3 седмици. Тогава ще би трябвало да извършите отмора за няколко дни. Няма да съжалявате, резултатите са невероятни!

В допълнение ще ви дадем лист от препоръки, с цел да ви помогнем да подобрите паметта си и мозъчната функционалност. Просто би трябвало да бъдете поредни, с цел да получите най-хубави резултати!

Розмарин: първият и най-мощен естествен лек за възстановяване на паметта и концентрацията. Неговите съставни елементи усъвършенстват мозъчната функционалност. В допълнение, ароматът може да направи чудеса.

Цвеклото: зарзават, цялостен с естествени нитрати, цвеклото усъвършенства притока на кръв към мозъка и тялото. Яйца: Можете да включите яйцата в диетата си, с цел да се усъвършенства паметта ви. Яйченият жълтък съдържа холин, потребен за мозъка.

Риба: сардина, сьомга, риба тресчица са типовете риба, които са цялостни с омега-3 мастни киселини за вярното действие на мозъка. Авокадо: то оказва помощ за възстановяване на притока на кръв в мозъка. Червените боровинки: този апетитен плод е цялостен с антиоксиданти, които защищават мозъка от окислително увреждане. Лук: включете недопечен лук в диетата си, с цел да се усъвършенства паметта ви. Пълнозърнестите храни: композиция от фибри, комплицирани въглехидрати и омега-3 прави пълнозърнестите храни в супер-храна за развиването на мозъка

Домати: доста мощен антиоксидант; Ликопенът защищава мозъчните кафези от увреждане, породено от свободните радикали, и прави чудеса за здравето на целия организъм. Зелен чай: в положение е да изостри паметта и да усъвършенства силата на мозъка. Пийте 2-3 чаши свеж зелен чай. Тази билка може да се увеличи равнището на централизация и когнитивната функционалност.

Черният шоколад: съдържа мощни антиоксиданти и кофеин, които оказват помощ за възстановяване на паметта и повишение на равнището на централизация. Куркума: Куркуминът може да усъвършенства паметта и да предотврати инфектиране. Ябълки: един от най-хубавите плодове, с цел да се поддържате в добра форма, само че и ще ви оказват помощ да подобрите паметта си.

stara-bulgaria.eu

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР