Махмуд управляваше едновременно две линии за наркотици в Шефилд и

...
Махмуд управляваше едновременно две линии за наркотици в Шефилд и
Коментари Харесай

Шефилд: Самодоволният наркодилър, който се засне с пачки банкноти от 20 британски лири, осъден в затвора

Махмуд управляваше по едно и също време две линии за опиати в Шефилд и Барнсли, Южен Йоркшир, разтоварвайки почти два кг субстанции от клас А за шест месеца.

Дилърът с „ положителни връзки “, работещ под уличното име „ Boosta “, също се е записал да търгува с употребяващи опиати през стената на дома си на Firth Park Road, Sheffield.

< p> Кадрите бяха открити в мобилния му телефон, който беше измежду няколко устройства, иззети от полицията по време на акция на 25 април тази година.

Полицаите също по този начин откриха черна чанта с опиати на улична стойност до 25 000 английски лири, дружно с 3 000 английски лири в брой, скрити в джоба на яке и дизайнерски облекла.

Дървен стол беше употребен като „ дъска за рязане “, с цел да се нарязват линии от опиати, с няколко обвивки от кокаин също е открит подготвен за разпространяване.

Махмуд призна за владеене на хероин и кокаин с желание за доставка.

Изображение: Мустафа Махмуд е наказан на шест години и половина затвор Снимка: Юг Йоркширската полиция

Той беше наказан на шест години и половина затвор в Шефилдския кралски съд в четвъртък.

В изказване, оповестено след чуването, полицията в Южен Йоркшир дефинира Махмуд като „ блажен “.

„ Сега той е заменил охолния метод на живот с дълъг престой в пандиза, без да е останал необърнат камък в опита да изправи Махмуд пред правораздаването “, споделиха от полицията.

Прочетете повече:
Повече от 1600 задържани на бърза ръка против дилъри на опиати
Азотният оксид ще бъде неразрешен през ноември
Очевидец: Загубих крайници си от удар с хероин за £15

Офицерът, отговарящ за случая, PC Гарет Уеб, добави: „ Махмуд имаше дързостта да се снима по какъв начин продава опиати и се хвали какъв брой пари прави всеки ден.

„ Приветствам шестте и -присъда от половин година отнемане от независимост и се надяваме, че това демонстрира, че ще работим неуморно, с цел да сложим тези нарушители зад решетките. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР