Махленски скандал си спретнаха Мариана Поповаи Деян Икебаната, научи HotArena.

...
Махленски скандал си спретнаха Мариана Поповаи Деян Икебаната, научи HotArena.
Коментари Харесай

Икебаната скочи на Мариана Попова

Махленски скандал си спретнаха Мариана Поповаи Деян Икебаната, научи HotArena. Участие в драмата взеха още и Тони Димитрова и Веселин Плачков.

Остър статус в обществените мрежи от профила на Икебаната вбеси Мариана Попова. И тя избухна яростно. А ето и поста на Мариана Попова.

„ Този субект, човек, Търговско отделение или каквото е там се е заел да нападна всяка обява обвързвана с мен и песента " Дъжд ". Определението " некадърница " не ме наскърбява, тъй като в никакъв случай не съм се взимала на съществено и върша, това, което ми харесва с доста обич( може би и за това не съм чак толкоз продуктивна). Обидно е това, че такива хора съществуват и имат поле за изява. Оставям това тук без наслаждение. Деян Неделчев ти си безразсъден и душевен неустойчив. ”

В задочния спор се включи и Тони Димитрова. Оказа се, че и тя си е неволи от острия език на Икебаната, написа " България през днешния ден ".

„ Сега тебе ли подкара? Мен от кой момент ме пустосва, плюването му е най-силната страна! Споко, ти най-малко не си дебела, че тогава щеше да видиш! ”, на което колежката й със смях дава отговор —„ Не бях дебела, ела ме виж в този момент. С 10 от горната страна.... ”

В диалога се включи и Веселин Плачков, който предложи на половинката си да не обръща внимание на цялата драма. „ Защо въобще популяризираш този дебил, който желае нещо да се изкаже?!?! На тази амеба или чехълче мястото му е в център за душевно заболели. Не се занимавай с нелепости ”

А ето го и скандалния пост на Икебаната, който вбеси по този начин грубо музикалната колегия.

" Аман от „ огромни звезди ”, които се стартират по всевъзможни радиа и тв-та с по едно или две имена като Мариани Попови, Тони Димитрови, Марийки Илиеви, Поли Геновки, Дичовци, Любовци, Мировци, Доневци, Нетевци, Графоци и сие, и още, и още тем сходни „ супер дрисливи ” Бг звездички, които не можеш да им запееш една ария, нито да ги гледаш...
Писна ми да се стартират посредственици, които нямат нито качества, нито харизма, нито глас, нито визия и нямат нито един шлагер. Никаква характерност, незначителност и реплика.... Крякат, врякат, пискат, мучат, врещят, викат – единствено дето не могат да пеят ”, написа Икебаната.

Постът му провокира остри реакции в мрежата и немалка част от изпълнителите се почувстваха афектирани, с съображение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР