Mahindra пусна кратко видео показващо екстериора и интериора на варианта Thar Wanderlust

...
Mahindra пусна кратко видео показващо
екстериора и интериора на варианта Thar
Wanderlust
Коментари Харесай

Mahindra Thar Wanderlust – всъдеходът на раджата на Майпур е с 35 цола колела - видео

Mahindra пусна малко видео показващо екстериора и интериора на разновидността Thar Wanderlust на всъдехода си, повтарящ донякъде прочутия JEEP. Машината принадлежи на раджата на Майпур и има камуфлажна графика върху предния похлупак, както и отстрани в долната част на купето. Джантите са черни с оранжеви приложения.

Колата е съществено модифицирана, садалките начело са кожени спортни с четириточкови колани Sparco. Тапицерията е кадифена, напълно кожена, влизането отзад става през половинки порти вид “криле на чайка ”.

Много впечатляващи са колелата с размер 35 цола, автомобилът има шнорхел, стоманени брони, електрическа лебедка, монтирани на покрива фарове, а в купето са интегрирани две 20 литрови туби за гориво.

Пътниците и откъм гърба се радват на удобни кожени седалки, в покрива е интегриран отварящ се електрически стъклен люк. Инфотеймънт системата е основана на Android със сензорен екран, налице е навигация, хед-ъп екран, амбиетно осветяване и озвучаване със субуфър под седалките.



Wanderlust е една от многобройните индивидуализации на на модела Mahindra Thar. Колата на махараджата е модел CRDe 4x4 с топ-агрегата 2.5 л дизел с мощ 105 к.с. и максимален въртящ миг от 247 Нм. Предавателната кутия е петстепенна, механична с раздатка на BorgWarner.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР