Mahindra обяви началото на продажбите на малкия си паркетник Mahindra KUV100

...
Mahindra обяви началото на продажбите на
малкия си паркетник Mahindra KUV100
Коментари Харесай

Евтиният индийски паркетник Mahindra KUV100 тръгна в Европа. Първо в Италия - видео

Mahindra разгласи началото на продажбите на малкия си паркетник Mahindra KUV100 в Италия. Всъщност става дума за висок хечбек с дизайн жанр SUV, който се разграничава в дребни елементи с предлаганият в Индия модел KUV100 NXT. Фаровете са от Mahindra KUV100 отпреди последния фейслифт на модела, докато броните и фаровете за мъгла са същите както при индийският KUV100 NXT.

Габаритите на Mahindra KUV100 са дължина 3700 мм, ширина 1727 мми и височина 1655 мм. Междуосието на автомобила е 2385 мм, а просветът е 170 мм. Багажникът предлага товарен размер от 243 литра, което се увеличава до 473 л при прегъване на задната седалка. Местата в модела са пет.

Предлаганата в Италия версия има бензинов трицилиндров мотор Евро 6, 1,2 литра MPFI с оптималната мощ от 82 к.с. при 5500/мин и оптимален въртящ миг от 115 Нм в диапазона 3500-3600/мин. Предавателната кутия е петстепенна, механична, задвижването е единствено на предните колела. За разлика от Индия, където се предлага и задвижване с дизелов мотор, за Европа той не се предвижда.

Mahindra предлага в Италия KUV100 в две равнища на оборудване - K6+ and K8. И при двете стандартни са 15-цоловите алуминиеви джанти, електропакет на огледалата, заден спойлер, релси на покрива, светещ ключ на запалването, цялостен електропакет на стъклата и аудио система с шест говорителя. Нивото K8+ прибавя безключов достъп, пуш-бутон за пускане, подсветка на вътрешните дръжки на вратите, охлаждаема жабка, амбиетно осветление и текстилни приложения на вратите.

Системите за сигурност са добре застъпени – в общоприетото съоръжение и на двете равнища влизат датчици за паркиране на заден ход, двойни предни предпазни въздушни възглавници, ABS със EBD, ESP, Traction Control, система за подпомагане тръгването на надолнище Hill Hold Control и за спускане Hill Descent Control.



Mahindra KUV100 се предлага в шест външни цвята - Flamboyant Red, Fiery Orange, Pearl White, Dazzling Silver, Designer Grey и Midnight Black. Първите четири цвята могат да се комбинират двуцветно с черен за покрива и главния за купето. При нивото К8 се предлага опция при която освен покривът в черно са и колонките.

Mahindra KUV100 коства в Италия €11 480 за базовото равнище K6+ и €12 700 за равнището на оборудване K8.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР