Магнезий – несъмнено една от най-популярните добавки в наши дни,

...
Магнезий – несъмнено една от най-популярните добавки в наши дни,
Коментари Харесай

Пих магнезий 7 дни и това се оказа много добро решение

Магнезий – безспорно една от най-популярните добавки в наши дни, и то по доста аргументи. След като непосредствен другар стартира да го приема и имаше невероятни усъвършенствания в цялостното си здраве, взех решение също да го опитвам.

Защо се пие магнезий?

Само 25% от американците одобряват целесъобразната доза: 400 до 420 мг за мъжете и 310-320 мг за дамите. Тъй като този минерал е нужен за съвсем всеки орган в организма, не е изненадващо, че в тялото той липсва до известна степен.

Експеримент с магнезий

Препоръчва се да започнете с половин чаена лъжичка и последователно да увеличите количеството, в случай че прекалите, може да получите диария. Също по този начин, най-хубавият вид е да се употребявате йонната форма на магнезия, която покачва бионаличността. Той е под формата на прахуляк и се разтваря в гореща вода. Започнах с половин чаена лъжичка, взета преди лягане.

Резултатите:

Ден 1:

Приех първата половин чаена лъжичка в неделя вечер с чаша вода и лимонен сок. Независимо дали става въпрос за психически фактор, или не имах шест часа сън!

Ден 2:

На втория ден се усещах по-спокойна от нормално. Като спомагателен бонус спах доста по-добре и получих седем часа сън. Нямах никакви странични резултати, по тази причина взех решение да увелича дозата до една чаена лъжичка.

Ден 3:

Събудих се отпочинала и с позитивно въодушевление! Успях да си възвърна контрола над моите страсти.

Ден 4:

Също спах добре и се почувствах безгрижна, спокойна и лека!

Ден 5:

Станах по-енергична, по-спокойна и търпелива. Интересното е, че забелязах, че служителят, който постоянно приказва мощно и се държи жестоко, към този момент не ме нервира.

Ден 6:

Успях да получа повече от осем часа сън и моето равнище на тревога спадна!

Вижте още: Предупредителни признаци за сърдечен удар, които би трябвало да знаете

Ден 7:

Моят опит даде чудесни резултати. В момента премислям опцията да увелича дозата до целесъобразното количество от две супени лъжици дневно.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР