Магнетичната Стефания Колева идва в Пловдив с един необикновен моноспектакъл,

...
Магнетичната Стефания Колева идва в Пловдив с един необикновен моноспектакъл,
Коментари Харесай

“Затегнете коланите“ със Стефания Колева в Plovdiv Event Center

Магнетичната Стефания Колева идва в Пловдив с един невероятен моноспектакъл, който провокира възторг на премиерата си. " Затегнете коланите " гостува на 23. февруари от 20 часа в Рlovdiv Event Center. Това е най-новият и упорит план на актрисата, която има десетки функции на театрална сцена, само че за първи път излиза сама пред публиката. Тя предизвика с истории, които са прекарване на значително хора, само че ги споделя с искреност и подигравка, а това е мотив да се посмеем от сърце!
Прочетете още
" Една жена, аероплан, спешна обстановка и едно огромно АКО. Ако не се бях качила на този аероплан? Ако бях взела други решения за значимите неща?Ако бях живяла по различен метод? Стефания Колева ще ви преведе през страховете си в един падащ аероплан с подигравка и доста въображение, както единствено тя умее, с цел да накара и рухването да е чувство за хвърчене. Затегнете коланите! ", приканват в анонса на представлението уредниците на събитието.

Зад него стоят актрисата Стефания Колева, създателите Здрава Каменова и Светльо Томов, режисьор на видео материала е Иван Москов. Художник мултимедия е Никола Налбантов, а композитор - Добромир Кисьов.

Моноспектакълът е провокация към всеки от публиката, който си задава голям брой въпроси за приземяването и осъзнаването, за умеенето да летиш против вятъра и да оцеляваш!

Стефания Колева е част от звездния тим на учениците на проф. Стефан Данаилов. Блести на сцената на спектакъл " Българска войска ", а по-късно и в Народен спектакъл " Иван Вазов ". Играе в знакови спектакли като " Майстора и Маргарита ", " Фатасмагории ", " Илюзията ", " Стопър ", " Излишък от обич ", " Комедия на прислужниците ", " Буре барут ", " Ножица трепач ", " Животът е прелестен " и доста други.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР