Мъглата около ситуацията в Левски продължава, но все пак има

...
Мъглата около ситуацията в Левски продължава, но все пак има
Коментари Харесай

Левски има ясни трансферни цели

 Френският Дижон също притиска Левски до стената
Мъглата към обстановката в Левски продължава, само че въпреки всичко има ясни трансферни цели, както и лист на футболисти, с които клубът ще гледа да се раздели, оповестява " 24 часа ".

Треньорът на " сините " Славиша Стоянович е набелязал общо петима играчи от 4-ия и 5-ия в класирането на Първа лига - Берое и Ботев Пловдив. Също по този начин експертът е определил от кои фрагменти в състава си няма потребност. Те са общо 6.

От Берое Стоянович желае да бъдат привлечени капитанът на старозагорци Мартин Райнов, бразилският нападател Вандерсон и халфът Борислав Цонев. Интересното е, че последният е младеж на Левски.

От Ботев пък треньорът е харесал централния бранител Кристиан Димитров и полузащитника Серкан Юсеин. 49-годишният експерт счита да се раздели с двамата вратари, които пазиха през есента - Божидар Митрев и словака Мартин Полачек.

Ненужен на " Герена " към този момент е и тунизийският бранител с френски паспорт Аймен Белаид. Същото важи и за португалския халф Филипе Нашименто.

От нападателите би трябвало да си тръгнат двата бразилски трансферни неуспеха - Ривалдиньо и Луан Виана. Първият най-малко е наследник на татко си - славния Ривалдо, до момента в който за втория няма никакво разумно пояснение по каква причина се озова на " Герена ". Със сигурност " сините " ще търсят попълнение за офанзивата, в която само голмайсторът Станислав Костов е на равнище.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР