Мъгла намалява видимостта в града, пътните настилки са мокри заради

...
Мъгла намалява видимостта в града, пътните настилки са мокри заради
Коментари Харесай

Мъгла намалява видимостта в Добричко, пътните настилки са мокри

Мъгла понижава видимостта в града, пътните настилки са мокри поради валежи от дъжд в по-ранните часове на деня. Времето в Добрич е облачно и хладно, духа слаб вятър, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . До края на месец октомври продължава ремонтът на част от околовръстния път на Добрич. Движението на коли би трябвало да се реализира с нараснало внимание и се контролира с пътни знаци.

Срокът за привършване на ремонта по пътя за Силистра е 22 октомври. Там също се ремонтира отчасти асфалтова настилка. Ремонт на асфалтова настилка в два сектора се прави по второкласния път Добрич – Варна. Движението се контролира с пътни знаци. Дейностите не престават до 30 ноември.

Няма въведени ограничавания на придвижването на коли в региона. Единствено по правата Кранево – Варна при км 83+100 е лимитирано придвижването на МПС над 10 тона. Като обходен маршрут се употребява правата Кичево – Оброчище. Ограничението е със период до 28 февруари 2019 година Продължават строителните действия по интегрирания план за възобновяване на водния бранш в града. На уеб страницата на Общината е оповестена настояща информация за графика на работа и кои улици обгръща. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР