Магията на актьорската игра и вокалната имитация в Като две

...
Магията на актьорската игра и вокалната имитация в Като две
Коментари Харесай

„Като две капки вода”: Истории зад кадър от Етиен Леви и Георги Низамов

Магията на актьорската игра и вокалната реплика в „ Като две капки вода “ разкриха в педагозите Георги Низамов и Етиен Леви . „ В рамките на няколко дни след Бутона би трябвало да сме подготвени с концепцията за новите облици. За участниците са доста по-благодатни облици, които са надалеч от самите тях – тогава имат опция да бъдат артисти и да изградят напълно друг облик. Пример за това е осъществяването на Мария Илиева като Софи Маринова, която е реализатор с доста друго амплоа. Затова и обликът беше необикновено сполучлив! “, разкри преподавателят по актьорско майсторство Жоро Низамов . Двамата споделиха, че по време на подготовката са в непрестанна връзка между тях, както и с хореографа Алекс Енева.

„ За седми сезон съм в този формат – той е доста обичан за мен! В множеството случаи имитацията няма нищо общо със характерния глас на участниците, а подготовката лишава доста време. През годините сме се събирали да репетираме даже и на Великден. В този сезно всички са артисти – това им оказва помощ да схванат по-бързо по какъв начин да се случи смяната в гласа. Най-важното е да бъдат освободени, да не разрешават на интелигентността да им пречи и да изпадат в самонаблюдение и рецензия към своя облик. С облика на Папи Ханс, Милко Калайджиев потвърди, че е един извънредно необятно скроен човек, който приема провокациите – скъпо е да има гладко прекосяване през стиловете на поколенията “, описа вокалният възпитател на шоуто Етиен Леви .

След къса пауза, на 6 май феновете ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова. Бутонът на шанса провокира Папи Ханс да се преобрази в Енрике Иглесиас, а Милко Калайджиев ще се изправи пред най-гголямото си предизвикателство в шоуто с Лили Иванова. Дичо ще изпее едно от паметните части на U2, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се впусне в една от незабравимите балади на Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае с творчеството на The Weeknd. Победителката за вечерта Тита ще избира сред Ерос Рамацоти и Шер за имитацията звездния дует.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ на 6 май от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР