Магистрална измама, известна у нас от близкото минало, пак започва

...
Магистрална измама, известна у нас от близкото минало, пак започва
Коментари Харесай

Румънци се правят на закъсали около голям наш град, пробутват фалшиво злато за бензин

Магистрална машинация, известна у нас от близкото минало, отново стартира за дебне наивници. В Пазарджишко са плъзнали измамници, правещи се на закъсали за гориво румънци.

Когато някой спре, с цел да предложи помощ, измамниците се вършат, че нямат пари и пробват да му продадат „ златен “ пръстен на подозрително ниска цена. Златото в действителност е най-обикновено тенеке, оповестява glasnews.

За измамата предизвестяват две дами в обществената мрежа.

„ Пазарджик - Пловдив (на отбивката преди кръговото за Мало Конаре) две коли на спешни, показват се за румънци, които са закъсали за гориво и оферират на хората златен пръстен за пари! Не им давайте нищо! Поредната машинация!, “ написа Ивелина Кръстанова. 

„ На разклона за Юнаците има закъсали " чужденци ". Дават златен пръстен за пари за гориво. Внимавайте!, “ пишеТаня Василева.

„ Преди години отново бяха плъзнали тогава с изключение на пари желаеха гориво, масло или кой каквото даде, “ разяснява мъж.

„ Тези номера минаваха преди години, много хора изгоряха! “, дава отговор различен.

„ Аз стопирах, че махаше все едно има проблем и бързах за работа, но незабавно го разбрах, тъй като в Унгария вършат същия номер, дори " айфони " продават. Иначе, щях да звънна на милицията и да дойдат, тъй като може да изгори някой доверчив “, споделя опита си друга лидерка, срещнала се лице в лице с измамата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР