Магистрала Тракия е отворена, отворени са и всички автомагистрали за

...
Магистрала Тракия е отворена, отворени са и всички автомагистрали за
Коментари Харесай

АПИ: Магистралите са отворени, няма ограничения за камиони

Магистрала Тракия е отворена, отворени са и всички автомагистрали за тежкотоварни МПС, няма ограничавания, сподели шефът на АПИ Дончо Атанасов.

" Много тежки остават изискванията в Добрич, по отварянето на пътя Кардам и Дуранкулак се работи сега. Главният път сред Бяла и Русе е отворен за МПС под звук и половина. До час-два там се чака да се отвори и за тежкото придвижване ", посочи инж. Атанасов.

" Продължават снеговалежите в цялата страна - температурите остават ниски - минус 5 и минус 15 градуса. Нещата стартират да се възстановяват последователно, продължава огромният снеговалеж в Смолян и Кърджали, там остават рестриктивните мерки за вериги, уповавам се денем да ги премахнем ", продължи началникът на АПИ.

От организацията осведомиха още, че през миналото денонощие са станали 27 тежки пътни случая с 24 ранени, без починали или с заплаха за живота.

От АПИ предложиха водачите да не подхващат пътувания, само че в случай че се постанова, да се движат със съобразена с метеорологичните условия скорост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР