Магичен концерт, посветен на Майката Природа, изнесоха дечицата от ДГ

...
Магичен концерт, посветен на Майката Природа, изнесоха дечицата от ДГ
Коментари Харесай

Празничен концерт посветен на природата изнесоха децата от ДГ „Чайка“

Магичен концерт, отдаден на Майката Природа, изнесоха дечицата от ДГ “Чайка “ в Пловдив. Тържеството сложи началото на поредицата събития, свързани със извоюван от градината план от Предприятие за ръководство на дейностите по запазване на околната среда (ПУДООС). Детското заведение ще бъде финансирано за построяването на екозанималня навън.

Малчуганите пяха и танцуваха облечени като животни и цветя, а посланието им беше какъв брой красива и неповторима е планетата Земя, по какъв начин да живеем рационално и дружно с всички живи същества на нея.

Децата бяха подготвили атрактивни танци, отдадени на естествените детайли – огън, въздух и вода. В танците оживяха зелените гори и ароматните цветя, транспарантните реки, безкрайните морета и крилатите птици.

Гости на празничното зрелище бяха кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов, зам.-кметът Атанас Кунчев, основният специалист по образованието Стефка Симеонова, както и представители на районната администрация.

„ Наистина се потопих се във вълшебния свят на децата. Цялото празненство с костюмите, с украсата, с настроението на учителите и директорката госпожа Петрова, дават отговор на високото равнище на детската градина “, сподели районният кмет.

Директор Мария Петрова разяснява, че празничният концерт театър е съдействал за образуване на цялостна картина на естествения свят, разширявайки хоризонта на дребните и напомняйки на възрастните, че светът може да е по- хубав и чист единствено с общата ни грижа и старания. Тя благодари на архитектите на районното кметство, че са помогнали да осъществят плана за откритата занималня.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР