Маги Сидерова реши да махне силикона, което определено изненада голяма

...
Маги Сидерова реши да махне силикона, което определено изненада голяма
Коментари Харесай

Маги Сидерова махна силикона

Маги Сидерова реши да махне силикона, което несъмнено изненада огромна част от почитател базата ѝ. За смяната към по-натурален тип свидетелстват някои от най-актуалните фрагменти на ексмоделката в обществените мрежи, от които се вижда съвършената ѝ форма по бански, само че и понижения ѝ натурален бюст, написа Шоу Блиц.

Докато по-млади нейни колежки се надпреварват да издуват пазви, брюнетката натъртва на напълно други неща, с цел да изкушава все по този начин мъжкото внимание.

Както е известно тя поставя съществени старания във фитнеса, с цел да извайва атлетичното си тяло съвсем до съвършенство, което няма по какъв начин да остане неусетно, изключително пък в композиция със секси тоалет, на каквито Сидерова нормално залага.

Промяната в действителност се харесва доста на почитателите на Маги, които не стопират да я хвалят за естествения тип и хубост. 47-годишната брюнетка несъмнено знае по какъв начин да хваща окото, без значение дали има или не силикон по себе си. Силиконови импланти, както излиза наяве, към този момент няма, само че пък Сидерова признава, че неотдавна си е направила устните по-плътни и хидратирани в благоевградска клиника.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР